010-77 77 900 (Sthlm)

  031-12 90 00 (Gbg)

Relining

Ett smidigare och effektivare alternativ till stambyte.

Vad är relining och hur fungerar det?

Relining innebär att man renoverar ledningar genom att installera ett foder inuti den gamla ledningen. Det lämpar sig extra väl vid akuta insatser där ledningen gått sönder då mer-arbete i form av bilning och uppgrävning kan undvikas och problemet snabbt kan avhjälpas. Det är dessutom ett mycket billigare och snabbare alternativ än ett traditionellt stambyte.

Relining med flexibelt foder

Fodermetoden, eller även kallat strumpmetoden, innebär att man vränger in epoximättade foder in i de befintliga ledningarna med lufttryck efter att de rengjorts med roterande kätting och spolning med högtryck. Fodret får sitta med tryck under viss tid för härdning, efter härdning har man nu ett nytt rör i det gamla. Det nya röret är likartat med ett PVC-rör och har en teknisk livslängd på 50 år.

GG Högtrycksstjänst & Rörinspektion har över 30 års erfarenhet inom relining och vet precis hur vi ska anpassa renoveringen för just din fastighets rör.

Kontakta oss direkt på

010-77 77 900 (Stockholm), 031-12 90 00 (Göteborg) eller via formuläret nedan

Behov av jourtjänst?

Vi finns tillgängliga dygnet runt på

010-77 77 900 (Stockholm)

031-12 90 00 (Göteborg)

Majoriteten av årets timmar ligger utanför normal arbetstid. Läckande rör eller felande avloppssystem som inte åtgärdas snabbt och på ett korrekt sätt kan snabbt få förödande konsekvenser och generera stora och onödiga kostnader. Vi är alltid beredda att rycka ut om något oförutsett händer. Dygnet runt, året om.